Kahve falında komşuya su vermek

Kahve falında komşuya su vermek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, dinine bağlı kalacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya su vermek gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında komşusuna su vermek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan su almak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işarettir.

Kahve falında komşuya su vermek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında komşudan su istemek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına inanılır.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında komşu kavgası görmek nefsine yenileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında komşuya sarılmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine yorulur.

Kahve falında komşunun ölüm haberini almak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top