Kahve falında komşuya altın vermek

Kahve falında komşuya altın vermek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yoğun duygular yaşayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok güzel günler göreceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya altın vermek gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında komşudan altın almak alınganlıkların hasıl olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuda altın görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında komşuya altın vermek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski komşunu görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan yiyecek almak işlerinin ters gideceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında komşuda yangın görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top