Kahve falında komşusunun kızını görmek

Kahve falında komşusunun kızını görmek hasretin biteceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, verimin ve bereketin geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunun kızını gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında komşunun kızını öpmek sorunların üstüste geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun kızını görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında komşunun kızını görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızı görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Kahve falında komşu kızının nişanını görmek attığı adımların boşa gideceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kızıyla öpüşmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top