Kahve falında komşunun kapısını görmek

Kahve falında komşunun kapısını görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, çok daha mutlu olunacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında komşunun kapısını gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında komşunun kapısını açık görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında komşu kapısı görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun kapısını açmak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kapı komşunu görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, malına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun kapısını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalettir.

Kahve falında komşu kızını emzirmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu evini görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, helal lokma yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşuyla barışmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top