Kahve falında komşunun avret yerini görmek

Kahve falında komşunun avret yerini görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında komşunun avret yerini gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında komşunun avret yerini görmek tövbe etmeye, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerini temizlemek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin avret yerini görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında avret yerini traş etmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, birçok yeni fikir edinileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top