Kahve falında komşudan yemek almak

Kahve falında komşudan yemek almak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, huzursuzluk yaşanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, hedeflere ulaşılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında komşudan yemek almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Kahve falında komşusuyla yemek yemek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yaşamına renk geleceğine yorulur.

Kahve falında komşunun evinde yemek yemek tövbelerin kabul olacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşularla yemek yemek her anlamda şifa bulmaya, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuda yemek pişirmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Kahve falında komşusuna yemek vermek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşudan yemek almak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında komşuda yemek yediğini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet eder.

Kahve falında komşuya yemek yedirmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top