Kahve falında komşudan tuz almak

Kahve falında komşudan tuz almak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan tuz almak gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Kahve falında komşudan tuz almak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında komşuya tuz vermek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz yediğini görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında tuzun bittiğini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu fıstık görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tuz vermek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kıdem atlayacağına alamet eder.

Kahve falında denize tuz dökmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top