Kahve falında komşuda oturmak

Kahve falında komşuda oturmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuda oturmak gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında komşularla oturmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuda oturmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde oturmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, emellere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusu görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir komşuyu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında komşusunu öldü görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu komşusunu görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top