Kahve falında komşuda et görmek

Kahve falında komşuda et görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuda et gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, vefakar bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuda et yemek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında komşudan et almak parasının ve malının eksilmeyeceğine, stresini atacağına işaret eder.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuda et görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Kahve falında komşunun kavga ettiğini görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında komşuya et vermek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top