Kahve falında komşu teyze görmek

Kahve falında komşu teyze görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sabit geliri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, iş için gurbete gidileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu teyze gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında komşu teyze görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında teyzemin oğlunu görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında teyzeni hamile görmek işinde terfi alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üvey teyze görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne teyze görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında teyzeyi ağlarken görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında teyze kızıyla öpüşmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top