Kahve falında koltuklar görmek

Kahve falında koltuklar görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendisine şifa olacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuklar gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek kişilik koltuk görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk örtüsü görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden koltuk çıkarmak kişinin muradına ereceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı traşı olmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak idealist kimse olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işarettir.

Kahve falında bebek koltuğu görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top