Kahve falında koltuk altı traşı görmek

Kahve falında koltuk altı traşı görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kazancının ilk önce azalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı traşı gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak elini attığı her işi yerine getireceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı almak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek malının ve parasının da büyüyeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top