Kahve falında kollarının çizildiğini görmek

Kahve falında kollarının çizildiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kollarının çizildiğini gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında kolunun çizildiğini görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kollarının çizildiğini görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında telefonun çizildiğini görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla çizilmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın çizildiğini görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, insan sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonunun çizildiğini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü çizilmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet eder.

Kahve falında arabasının çizildiğini görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top