Kahve falında kollarda sivilce görmek

Kahve falında kollarda sivilce görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında kollarda sivilce gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında kolunda sivilce görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarda sivilce görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, iş öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda sivilce görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek ele geçen paranın daha da artacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak çevresinin kalabalıklaşacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top