Kahve falında kol saati çalmak

Kahve falında kol saati çalmak başarı için fırsatların artacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati çalmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kol saati çalmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında saati çaldırmak aile işlerinin başına geçeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında saatini çaldırmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Kahve falında saat çaldırmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında saat çalmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında saat çaldığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın saat çalmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kolunda saat görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top