Kahve falında kocayı kaybetmek

Kahve falında kocayı kaybetmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Kahve falında koca kaybetmek borcunun da hafifleyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını kaybetmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kocayı kaybetmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işaret etmektedir.

Kahve falında ehliyetini kaybetmek helal rızık yiyeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok para kaybetmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesi kaybetmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği kaybetmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Kahve falında baston kaybetmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top