Kahve falında kocanın hacca gittiğini görmek

Kahve falında kocanın hacca gittiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın hacca gittiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Kahve falında kocasını hacca göndermek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına inanılır.

Kahve falında kocasının hacca gittiğini görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kocanın hacca gittiğini görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını hacca giderken görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında hacdan geleni ziyaret etmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen biriyle hacca gitmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının hacca gittiğini görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, saygın biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top