Kahve falında kocanın avret yerini görmek

Kahve falında kocanın avret yerini görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gözyaşı dökeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Kahve falında kocanın avret yerini gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Kahve falında kocasının avret yerini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın avret yerini görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin avret yerini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının avret yerini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında başkasını avret yerini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işarettir.

Kahve falında kendinin avret yerini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top