Kahve falında kızının hastalandığını görmek

Kahve falında kızının hastalandığını görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, zahmet veren işlerin artacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının hastalandığını gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Kahve falında kızının hasta olduğunu görmek kişinin isteklerine nail olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını hasta görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını hasta olarak görmek huzurlu günler görüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kızını hasta görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına yorulur.

Kahve falında kızının hastalandığını görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek masrafların altında kalacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top