Kahve falında kızının doğurduğunu görmek

Kahve falında kızının doğurduğunu görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, aile saadetinin artacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Kahve falında kızın doğurduğunu görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iyi şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek iş kaybı yaşayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında kızı çocuğu doğurmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı doğurmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın bebek doğurmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kızı doğurduğunu görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında kızının doğurduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına inanılır.

Kahve falında kuzu doğurduğunu görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top