Kahve falında kızını yeşil elbiseyle görmek

Kahve falında kızını yeşil elbiseyle görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, çok zengin olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında kızını yeşil elbiseyle gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Kahve falında kızının yeşil elbise giydiğini görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını yeşil elbiseyle görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, elde edilecek menfaatlere yorulmaktadır.

Kahve falında kızını siyah elbiseyle görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kızına elbise almak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının kırmızı elbise giydiğini görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızına elbise dikmek kendisine olan güveninin artacağına, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kızının beyaz elbise giydiğini görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top