Kahve falında kızını aramak

Kahve falında kızını aramak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kısmetli bir işe atılmaya, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bir anda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını aramak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında kızını kaybedip aramak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını aramak biraz olsun hafifleyeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin telefonla aradığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri aramak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı almak için aramak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında camide ayakkabı aramak şansının döneceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top