Kahve falında kıyafetlerini atmak

Kahve falında kıyafetlerini atmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini atmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri görmezden gelmeniz istediğiniz sonuçları elde etmenizin önünü kesebilir.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini atmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetleri atmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında eski kıyafet atmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kırışık kıyafet görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden kıyafet hediye almak yokluk nedir bilmeyeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top