Kahve falında kıyafet yerleştirmek

Kahve falında kıyafet yerleştirmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafet yerleştirmek gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Kahve falında kıyafet yerleştirmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık kıyafet görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulur.

Kahve falında evde kıyafet görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetini ters giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında sünnet kıyafeti almak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve kıyafet görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı kıyafeti giymek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top