Kahve falında arkadaşla tanışmak

Kahve falında arkadaşla tanışmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla tanışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşla tanışmak az çalışarak çok gezeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın ailesiyle tanışmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla tanışmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının babasıyla tanışmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının ailesiyle tanışmak güzel günlerinin geride kalacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında ünlüyle tanışmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top