Kahve falında kırmızı nohut görmek

Kahve falında kırmızı nohut görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, gönlünün ferahlayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, geniş geniş yaşayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı nohut gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı nohut görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut topladığını görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Kahve falında pilav nohut yemek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işarettir.

Kahve falında nohutlu çorba içmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohut harmanı görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulur.

Kahve falında etli nohut görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında nohut tarlası görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında nohut fasulye görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top