Kahve falında kırmızı dövme görmek

Kahve falında kırmızı dövme görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dövme gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Kahve falında kırmızı dövme görmek geri planda kalacağına, yaşam refahının düşeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırdığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda dövme görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında babanın dövmesini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top