Kahve falında kırmızı balina görmek

Kahve falında kırmızı balina görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, ticaret hayatına atılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, batıl amele işaret eder.

Kahve falında kırmızı balina gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında kırmızı balina görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda balina görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe balina görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık balina görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında balina ve deniz görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balinaya binmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz balina yavrusu görmek kavgaların biteceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top