Kahve falında kırık karpuz görmek

Kahve falında kırık karpuz görmek gönlünce bir hayat süreceğine, toplumda yükseleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık karpuz gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Kahve falında kırık karpuz görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz yıkamak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı karpuz görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz seçmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış karpuz görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışın karpuz yemek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top