Kahve falında kiraz ikram etmek

Kahve falında kiraz ikram etmek ilişkiye huzurun geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ikram etmek gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kiraz ikram etmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından kiraz toplamak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında olmamış kiraz görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek hararetli olayların meydana geleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kasayla kiraz görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ve kiraz görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top