Kahve falında kınası olduğunu görmek

Kahve falında kınası olduğunu görmek müşterilerinin çoğalacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kınası olduğunu gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında ayağına kına yaktığını görmek sıkıntılarını atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kınalı olmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret eder.

Kahve falında kınalı kuzu görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kına görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kına görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kına gecesi görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top