Kahve falında kına koklamak

Kahve falında kına koklamak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder.

Kahve falında kına koklamak gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında kına koklamak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında pembe gül koklamak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları koklamak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kokladığını görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak yaşamının yoluna gireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mavi gül koklamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını koklamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını koklamak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top