Kahve falında kına almak

Kahve falında kına almak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında kına almak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında avuçta kına görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kara kına görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarına kına sürmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına sürmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kına taşı görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına kına yakılmış görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kına koklamak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kına yakılmış el görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top