Kahve falında kılıfında silah görmek

Kahve falında kılıfında silah görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, doğru kararların alınacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıfında silah gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında silah kılıfı görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıfında silah görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elbise kılıfı görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıfsız yorgan görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek çevresinin genişleyeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca kılıfı görmek büyük başarılara kazanılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında telefon kılıfı almak çok üst mevkilere yükseleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top