Kahve falında kendini ve arkadaşını hamile görmek

Kahve falında kendini ve arkadaşını hamile görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, değer göreceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini ve arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, psikolojik olarak toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ve kendini hamile görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını ikiz hamile görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına hamile görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top