Kahve falında kendini üniversitede görmek

Kahve falında kendini üniversitede görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, gözden düşeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kendini üniversitede gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında üniversite sınavını görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kötü sözler duylacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hangi üniversiteye gittiğini görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında üniversiteden atılmak işlerine verimin hâkim olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında üniversitede gezmek güveninin artacağına, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversite okuduğunu görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversitede okumak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite konuşmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yuva kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top