Kahve falında hangi üniversiteye gittiğini görmek

Kahve falında hangi üniversiteye gittiğini görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hangi üniversiteye gittiğini gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Kahve falında hangi üniversiteye gittiğini görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında hangi liseye gideceğini görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında üniversite tercihi yapmak yaşadığı zorluğun biteceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite bitirmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında üniversiteye başladığını görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında üniversiteye yerleştiğini görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteden atılmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında üniversitede kazanmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top