Kahve falında kendini keçi görmek

Kahve falında kendini keçi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalettir.

Kahve falında kendini keçi gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Kahve falında keçi görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, hayal kırıklığına rivayet eder.

Kahve falında at ve keçi görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi sürüsü almak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi çobanı olmak çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi gütmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, başarısının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında keçi eti yediğini görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi keçi görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzsuz keçi görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top