Kahve falında kendini kaybolmuş görmek

Kahve falında kendini kaybolmuş görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kaybolmuş gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Kahve falında çamurdan kaymak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında denizin üzerinde kaymak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan kediyi görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan anahtarı bulmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine alamet eder.

Kahve falında buz pateni kaymak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında kar üzerinde kaymak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında kaymaklı ekmek kadayıfı yemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında şemsiye kaybettiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top