Kahve falında kendini futbol oynarken görmek

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini futbol oynarken gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına alamet eder.

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek güçlendikçe güçleneceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol oynandığını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında futbol oynayamamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işarettir.

Kahve falında futbol oynayanları görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işarettir.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, makamının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında mahallede futbol oynamak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top