Kahve falında birini birini dövmek

Kahve falında birini birini dövmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birini birini dövmek gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini dövmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dünya malına kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında polisin dövdüğünü görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında anneyi dövdüğünü görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyu dövmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı dövmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top