Kahve falında kendini çok kıllı görmek

Kahve falında kendini çok kıllı görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çok kıllı gördüyseniz:

  • Kısaca geri çevirmek yerine, biraz zaman isteyip üzerinde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında vücudunda kıl çekmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılanları görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılan asker görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıllı çorba içmek asosyal bir insan haline geleceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kıllarını almak hak yolunu tutacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aşama göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kıl yemek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan biri görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top