Kahve falında başkasının kıllarını almak

Kahve falında başkasının kıllarını almak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yarınlarına umutla bakacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kıllarını almak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında göbekten kıl koparmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken uçmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında vücut kıllarını temizlemek geçiminin güçleşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kıl kesmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı kesmek insanlarla arasının iyi olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kazadan kıl payı kurtulmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan babasını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top