Kahve falında iğne yuttuğunu görmek

Kahve falında iğne yuttuğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında iğne yuttuğunu gördüyseniz:

  • Yardımcı kişilerin huzuru bulmanıza katkısı olabilir.

Kahve falında etamin iğnesi görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna iğne batırmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe iğne yapmak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne almak huzursuz ve mutsuz olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yerde iğne bulmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top