Kahve falında kendine benzeyen cin görmek

Kahve falında kendine benzeyen cin görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, aile hayatının bozulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, dileklerin yerine geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında kendine benzeyen cin gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kendine benzeyen cin görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunda et beni görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında insana benzeyen köpek görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudakta ben görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin beni hamile görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bacakta ben görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beni istemeye geldiklerini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı ben görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top