Kahve falında kendinden bir tane daha görmek

Kahve falında kendinden bir tane daha görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendinden bir tane daha gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kendinden bir tane daha görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, fesada bulaşacağına inanılır.

Kahve falında iki tane kendinden görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına inanılır.

Kahve falında kendinden iki tane görmek lüksünün artacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında daha önceden ölen birini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, borçlanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top