Kahve falında kendi vurulduğunu görmek

Kahve falında kendi vurulduğunu görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek adını aklamayı başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basından vurulmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçmayla vurulmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vuruldu unu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının vurulduğunu görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top