Kahve falında kendi saçımı kesmek

Kahve falında kendi saçımı kesmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, ruhunun şifa bulacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçımı kesmek gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Kahve falında saçının önünü kesmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini saçını kesmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin saçını kesmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saçını kendi kesmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalettir.

Kahve falında saçları kesmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saç bıyık kesmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kahkül kesmek çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top