Kahve falında saçları kesmek

Kahve falında saçları kesmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında saçları kesmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Kahve falında saçın önünü kesmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü saçı kesmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesmek ve ağlamak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kendin kesmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçının kesmek gıybet edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında saçını zorla kesmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçını kısa kesmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top