Kahve falında kendi oynamak

Kahve falında kendi oynamak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hasretliğin biteceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet eder.

Kahve falında kendi oynamak gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında kartopu oynamak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işarettir.

Kahve falında bir düğünde oynamak hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında oynamak etmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iple oynamak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak arabayla oynamak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında taşlarla oynamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davul çalıp oynamak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle top oynamak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top